бившия

Всеки от нас си има бивши приятели, познати, колеги, любовници, страсти, копнежи и спомени. Но по някаква ирония на съдбата, винаги нещо ни кара да връщаме назад. Магнетизмът от сянката на това въздействие ни превлича, увлича и ни прави изгубени.
Отново изпитваме нужда от онзи „сладък“спомен, като настоящо утре.
Действаме импулсивно, необмислено и си създаваме неприятни ситуации, и пропускаме възможността да се случи нещо красиво, тук и сега.
При жените това е заложено някак си кармично, поглеждаме назад с изпълнен в блясък поглед.
Интересно е това, че мъжете и жените гледат по различен начин на завръщането към онова познатото, но малко позабравено.
Обикновено мъжете не се връщат по поутъпкания вече път, те предпочитат бохемската осанка на новото, с аромат на изненада. В повечето случаи, ако един мъж потърси своя „бивша“, причината е в желание за припомняне на онзи вълнуващ, неподправен и разтърсващ секс, който не получава от половинката си вече. Развързал юздите, се впуска в галоп, за да се почувства отново жребец на позната арена.
Има и случаи, в които бившия се завръща, осъзнал, че ти си единствената при която ще му минат номера, ще се оплаче и ще потърси мотивация. Разбира се, гласа от миналото ще ни прошепне да подадем ръка на горкия нещастник. А може би и тайно се надява, че ще му мине номера за още нещо, като бонус.
Третия случай, е най-досаден. Това е когато отново се започва едно търсене и споделяне, а ако тайно самата ти имаш тръпка, той ти заявява, че иска да сте само приятели. В миг се блъскаме в стената на реалността, зашлевила ни поредния шамар.
Но нека разгледаме как стоят нещата в емоционален план за жените.
Има три случая, връщаме се при бившия, поддали сме се на момента, или не искаме и да чуем за него. Обикновено сме склонни да се върнем към познатото старо, отколкото да изчакаме.И разбира се избързваме, като поредна грешка на нетърпение.
Ако пък вече сме с нов партньор, но чуем шепота на миналото, усетим аромата му, сякаш възнасяме този бивш с нови криле, и се оставяме да ни обгърне в поредната лъжа.
Глупости! Пълна заблуда, това е капан мили дами, но с по-лъскава примамка. Много бързо сме сме забравили правилата на неговата игра.Склонността ни да действаме ирационално ни поднася греховния плод на тепсия, и ние с охота отхапваме отново, онзи до вчера загнил плод.
Да спрем до тук с капана на бившия, продължим ли, ще сложим едно „ако“, и тогава сме отново онази жертва от миналото.
Затова бъдете внимателни, не забравяйте къде сте били вчера, защо сте тук днес, и къде искате да сте утре.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *